Mildare som tur är

Inlägget innehåller Adlinks

Idag åkte vi in till stan för att träffa min bror, hans sambo och deras urgulliga dotter Isabella. Vi skulle träffas vid tvåtiden efter att lilla fröken sovit middag, men eftersom våran familj vaknar så tidigt på morgnarna så bestämde vi oss för att åka in till stan lite tidigare.
Jag älskar långa kappor och >>HÄR<< kan ni hitta en liknande den jag har på bilden i marinblå. Just nu halva priset! Gaaaah, kanske jag ska köpa en till till mig själv? ;)
Det börjar bli lite mildare ute så dom tjocka overallerna och vinterjackorna fick stanna hemma och dom något tunnare vinterkläderna åkte på. Pojkarna är så söta i sina matchande jackor. Dock tycker jag att det är lite surt att ytterkläder till barn är så dyrt. Dom kostar ju liksom lika mycket som kläder till oss vuxna, skillnaden är ju bara att vi kan ha våra kläder i flera år, medan barnen växer ut ytterkläderna efter endast en säsong när dom är så små.. Därför tycker jag att det är toppen att man kan fynda ytterplagg till dom små. Kika in >>HÄR<< så kan ni lyckas klicka hem kläder till ca 70%! Supersmart va? :) Det var i alla fall väldigt mysigt att träffa min brorsdotter och självklart också min bror och hans sambo. Det blir tyvärr alldeles för länge emellan våra besök, men tiden flyger iväg när man är småbarnsförälder, plus att vi bor på varsin sida av Oslo så det är en bit att köra för att mötas. Men, nu framöver så ska vi ses både i Alingsås nästa helg och sen i Malmö om några månader då det vi ska på våran årliga släktgolf. Det är en helg som jag och familjen verkligen ser fram emot! Nu kom vi precis hem igen och tro det eller ej men M ska laga middag idag, så jag har satt mig ner för att gå igenom dagens bilder och videoklipp. Barnen sitter framför tvn och ser på film och smaskar på lite lördagsgodis under tiden. Kanske inte det smartaste att låta dom äta godis innan middagen, men är det lördag så är det!

Gillar

Kommentarer