Min älskade guldklimp

Godmorgon,

Har ni sovit gott? Det har tyvärr inte jag och min älskade lilla Adam. I natt verkade det som att han hade ont i magen så från klockan 01 ungefär så har han varit väldigt obekväm och knappt sovit någonting. Så idag är vi rätt så trötta, men med tanke på hur lite vi faktiskt sovit så är jag ändå rätt så pigg. Jag har för mig att jag läst om att det är något speciellt hormon som man har när man ammar som gör att man inte blir så trött.
Det är galet vad mycket kärlek jag känner för Adam. Jag var ju orolig att jag inte skulle klara av att älska någon mer så mycket som jag gör med Filip och Oskar, men jovisst kunde jag det! Den här lilla guldklimpen är precis lika älskad som mina andra barn är!
Min lilla älskling växer så det knakar och amningen går helt okej. Jag har lärt mig att acceptera att mjölken inte alltid räcker, men då ger jag en flaska ersättning i tillägg så att Adam blir nöjd och glad.

Idag ska vi på Voltflip med min bror och hans familj. Jag och Adam kan såklart inte hoppa, men vi följer med och kollar på. Visst borde jag kanske sova istället, men med tanke på hur sällan jag får träffa min bror så trotsar jag hellre tröttheten för att få umgås med honom lite grann.

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Fina bilder! Så chic du ser ut