Min dag

Godmorgon,

Gårdagen var allt jag kunde önskat mig och jag är så glad över att jag levt ännu ett liv här på jorden. Det kanske låter lustigt när jag säger det så, men jag menar det verkligen. Jag känner mig tacksam över det senaste året som jag har fått spendera tillsammans med min familj och att jag blir äldre ser jag bara som något positivt. Jag är ett år rikare.
Att det var strålande väder igår gjorde dagen lite extra härlig. Vi badade, gick på promenad, åt gott och avslutade sen dagen med ett kalas tillsammans med närmsta familjen. M lagade maten och hade även gjort en tårta tillsammans med barnen som vi åt på kvällen.
En riktigt god tårta med hallon och blåbär, mitt i prick för mina smaklökar och jag kände mig så lycklig igår kväll när jag skulle lägga mig.

Tack till alla som gratulerade mig på min dag, det värmer massor. Och ett extra tack till familjen som var med mig igår och gjorde min födelsedag alldeles speciell.

Idag är det måndag igen och vi är tillbaka till en vardag med måsten och todo-listor, vilket bara känns bra för en ordningssam person som mig. Barnen är på förskola och skola och jag har redan satt igång med mina första arbetsuppgifter för dagen. Fin start!

Gillar

Kommentarer