Min hälsomånad

Godmorgon,

Hoppas ni har haft en fin helg och att ni startar denna veckan på bästa möjliga sätt. Själv blev jag väckt väldigt tidigt av mina små guldklimpar, men somnade om på soffan och vaknade sen plötsligt upp klockan 08 och insåg att vi hade rätt så bråttom till skolan. Så tokigt det kunde bli. Dock kände jag mig rätt så utvilad efter att jag lämnat barnen så då gick jag en promenad med Adam innan jag gick tillbaka hem för att äta frukost.
Det blev en fin start på dagen trots att det egentligen började lite knasigt.

Vi har haft riktigt tur med vädret den senaste tiden och vad jag kan se så kommer det hålla i sig några dagar till fram över?
Nu har vi ju kommit en bit in i Maj månad vilket skulle vara min "hälsomånad". Så hur går det egentligen för mig med allt? Jag har väl insett att jag inte kommer nå mina mål som jag satt upp när det kommer till träningen då jag satte rätt så höga mål som är svåra att nå, även fast jag tränar och står i. Att ta 50 i bänkpress kanske jag lyckas med i slutet av sommaren, så i slutet på maj kanske jag tar 45. Chins kan vara möjligt att jag klarar 1 faktiskt, men 100kg i marklyft kan jag glömma! Haha, jag provade att maxa 80kg sist jag var på gymmet men lyckades inte rubba stången från marken. Så i slutet på maj kanske jag lyckas lyfta 75kg så det där målet på 100kg får jag nog satsa på att lyfta i slutet på året.
När det kommer till kosten så har jag slarvat supermycket. Det har gått ungefär en vecka på månaden och jag har redan lyckats äta godis, chips, glass, bullar och tårta. Haha. Så det där med att vara sockerfri är nog ingenting för mig ;)

Men så länge man mår bra och äter nyttigt också, vid sidan av alla onyttigheter så får man väl vara nöjd i alla fall antar jag!

 

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Så länge du känner att du mår bra så Är det rätt väg att gå! Oavsett om det är med eller utan chips
Nat
,
Bra jobbat ändå tyckerjag
susannajungblom
,
Hihi ja det är väl det 😉
susannajungblom
,
Tack!