Min kärlek för kaffe

Godmorgon,

Jag sitter just nu med mina små troll jämte mig i soffan och är inne på min tredje kopp kaffe. Båda småttingarna vaknade nämligen vid 06 och jag känner att jag inte helt har fått sova färdigt idag, men efter att första morgonkaffen slank ner så känner jag mig som en ny människa. Tänk vad lite koffein kan göra på morgonkvisten.
Jag kommer så väl ihåg när jag var liten och mamma hade bakat nybakat bröd. Det hörde liksom till att få doppa det varma brödet i hennes kaffe. I början gick det bra att doppa i mammas kopp, men efter att det blev lite väl mycket doppande så fick jag min egen. Så redan i väldigt tidig ålder förälskade jag mig i kaffesmaken.
Idag är jag ledig från jobb så då tänkte jag ta tag i mitt andra stora intresse som ni många vet vid detta laget är trading. För att bli en duktig trader så måste man hela tiden utvecklas och läsa på och det har jag tyvärr inte gjort under den senaste tiden. Så nu är det verkligen dags att börja kämpa på igen, läsa och lära mig desto mer och sen börja testa mina kunskaper på plattformen. Det känns både kul, utmanande och spännande.

Men först ska jag äta frukost med pojkarna. Dom har pulkadag i förskolan idag vilket dom har sett fram emot så om en timma ungefär så ska vi åka till förskolan. Härligt, detta blir en bra dag för hela familjen!

Gillar

Kommentarer