Min lilla blogg-hemlis!

Godmorgon,

Vad jag har förstått så tror många att vi bloggare har fotografer som springer omkring runt oss dagarna i ända och fotograferar. Visst är det så att vissa av oss får hjälp av profesionella fotografer till vissa samarbeten och även Blondinbella har ju självklart sina egna fotografer. Men, vi lite mer "normala" bloggare, hur gör vi?

Jo nu ska jag tala om för er våran lilla hemlighet. Vi tar alla bilder själva! ;)
Jag fotograferar med min kamera, Panasonic Lumix GH5 - en relativt stor systemkamera. Den är rätt så tung och svår att fotografera mig själv med, så när jag ska ta selfies så kopplar jag kameran till min mobil. Smart va? Tänk så häftigt och lätt allt är när teknologin går fram så fort!

Självklart ber jag mina vänner och min man ta bilder ibland, men jag känner mig för det mesta rätt så tjatig när jag gör det så jag tar helst bilder själv.

Så det var min lilla blogg-hemlis så där på morgonkvisten!

Just nu befinner jag mig i Molde och har sovit 10 hela timmar i natt. Det var skönt! Min förkylning sitter i lite grann, men jag tänkte ändå att jag skulle ta mig till gymmet en sväng och träna lite lätt styrketräning. Jag känner att jag måste komma igång och börja leva mitt normala liv igen så jag inte riskerar att bli en soffpotatis!

Har förresten med mig kameran denna resan så det blir en vlogg härifrån, det är så många som bett mig göra fler jobbvloggar så eran önskan är min lag! ;)

Gillar

Kommentarer

Haha vet inte hur många gånger min pojkvän undrat vem som egentligen fotat när han inte är där. Stativ och självutlösare är bloggarens bästa vän:D
www.joannahalvardsson.se
Oslofru
,
Hehe eller hur 😉