Min lilla cooling

Det var väldigt skönt att få komma hem på morgonen och det första jag gjorde var att ställa mig i duschen och där stod jag.. länge.. När jag är tät i näsan så vet jag inget skönare än att stå i duschen med skållande hett vatten så att ångan renar systemet. Efter duschen så gick jag ut i köket och pressade en hel citron i ett stort glas med vatten, drack det och så gick jag och la mig. Vaknade sen på eftermiddagen och kände mig något bättre, men inte helt hundra.

Barnen kom hem tillsammans med M strax efter att jag vaknat och då fick jag lite mer energi i samband med lite Alvedon och nässpray så mår jag så bra som jag kan.
Eftersom jag får äta glass när jag är sjuk så får barnen också det och ni kan ju gissa om det gick hem ;) Jag vet inte varför jag blir sån när jag är sjuk, att jag vill tröstäta massa. Framför allt så vill jag äta glass, men även skräpmat som jag annars aldrig skulle stoppa i mig. Vet inte varför, men tänker att jag kan få göra det när jag är dålig när jag annars är så duktig när det kommer till en hälsosam kost och livsstil..

Jag hoppas i alla fall att alla ni andra mår bättre än mig och att ni har en underbar sommar för än är den inte slut!

Gillar

Kommentarer