Min perfekta lilla familj

Satt och tvekade en stund på om man kunde ha en sån rubrik "Min perfekta lilla familj", men om fram till att jag kunde det rätt så snabbt. För min familj är ju perfekt för mig och vad alla andra tycker och tänker orkar jag inte bry mig om.
På hösten så brukar jag alltid reflektera rätt så mycket och något som många kan förknippa med höstdepression drabbar tyvärr även mig. Någonting som jag tänkt rätt så mycket över är hur jag vill att mitt liv ska se ut dom kommande åren och jag har även då insett vad det är som är viktigt för mig. Förut, innan jag blev mamma så var det viktigt för mig att synas och drömmen om att bli en "känd bloggare" låg högt upp på önskelistan. Framgångarna som jag lyckats med inom denna plattformen är jag stolt över, men det är inte längre bloggen som är det viktigaste för mig. Jag strävar inte längre efter det jag gjorde förut och det som jag tyckte var viktigt för några år sen rör mig inte ryggen längre.

I dagsläget är det viktigaste för mig att få umgås med mina barn, min man och resten av familjen så mycket jag kan. Att få skapa och ta vara på relationer omkring mig och göra det bästa av varje dag som går.
Ju äldre jag har blivit ju fler omkring mig har gått bort och det har påverkat mig och min syn på livet något enormt. Jag har försökt att leva i nuet mer än att blicka framåt och jag har lärt mig att ta vara på ögonblicken på ett annat sätt nu än vad jag gjorde förr.

Jag vet inte om alla tänker så här som jag gör, men jag har känt i det sista att mitt sätt att leva och hur jag önskar att forma mitt liv har förändrats..

Därav beslutet att vlogga mindre och fokusera en smula mindre på mina sociala medier. Jag tycker fortfarande att det är roligt och därför kommer jag att fortsätta med mina kanaler, men inte på samma nivå som jag gjorde förr och inte på ett fokus att bli bättre och större. Jag är den jag är och det känns helt okej helt enkelt.
Fokuset i mitt liv är framför allt annat mina barn och jag vill inte missa en sekund av deras uppväxt och hur jag ska göra för att kunna få umgås så mycket som möjligt med dom återstår att se..

Är det fler än jag som börjar tänka mycket över vad som är viktigt i livet när dom mörkare dagarna börjar krypa sig på?

Gillar

Kommentarer