Min stora kärlek

Godmorgon,

Efter ett dygn så känns det ändå som att vi har lyckats smälta det hela som hänt. Eller, i alla fall någorlunda.. Så gott som det går.

Det är ju som man säger att "man vet inte vad man har förrän man inte har det längre". Men skillnaden för mig är att jag vet precis vad jag har och är ju så innerligt tacksam över det. Jag älskar min man så det gör ont och blir bara mer och mer förälskad i honom för varje dag som går. Jag tänker ofta på hur mycket han betyder för mig och vad glad jag är över att ha honom i mitt liv. Han är det bästa som har hänt mig och det är ju tack vare honom som jag har fått mina älskade barn. Livets gåva.
Men när någonting allvarligt händer så blir man extra påmind över hur bra vi har det tillsammans och vad lyckligt lottade vi är över att vi hittat varandra och får leva livet ihop. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan M och det smärtar i hela kroppen över blotta tanken på hur illa det kunde ha gått igår..
Nu väljer vi att vara tacksamma över att det gick så bra som det faktiskt gjorde och så blickar vi framåt. Vi måste försöka fokusera på det som är fint i livet och glädjas åt det som komma skall nu framöver. Vi får försöka ta det bra ur det dåliga och helt enkelt visa varandra ännu mer att vi inte tar oss för givet utan gör det bästa vi kan av varje stund vi får spendera tillsammans.

Gillar

Kommentarer

Linn
,
Vad har hänt?
susannajungblom
,
Mycket det senaste men det värsta var att M krockade igår på motorvägen. Totalkvaddade bilen men tack och lov är han oskadd ❤️