Mina barndomsvänner

Godmorgon,

Eftersom jag inte gjort mycket annat än att sova sen jag skrev här sist så tänkte jag att jag kunde fortsätta på min lilla helgberättelse. Börjar kanske bli tjatigt nu, men tyvärr har jag inte så mycket mer att bjuda på än så för tillfället.

På fredagen efter att vi varit och lunchat med familjen på Näs fabriker så åkte vi vidare till Kungsbacka för att hälsa på mina vänner som flyttat dit. Min älskade barndomsvän var också där med sin respektive och sina barn och det var så himla kul att träffa alla!
(Åter igen vill jag inte lägga upp bilder på dom andras barn då inte alla önskar att vara offentliga på internet..)

Det är några av mina vänner som jag har i livet som jag vet att jag kommer att ha för alltid, oavsett om vi inte ses eller hörs så ofta, för det är riktig vänskap vi har till varandra och det är äkta om ni förstår vad jag menar? Jag kan ärligt säga att jag känt mig lite ensam och vilsen när det kommer till vänner i Norge. Visst har jag hittat några få guldkorn som jag älskar, men det är något speciellt med vänner som man växt upp med och delat så stor del av livet med.

I alla fall, nu ska jag sluta vara så djup. Vi hade i det i alla fall supermysigt hos Amanda och det var kul för barnen att leka och umgås också. Vi åt pizza, godis, snackade skit, barnen såg på film, lekte och mina pojkar ville showa off genom att sjunga och spela gitarr.
Ni kan ju gissa om mamma var stolt! ;)

Vi stannade till sent på kvällen och som tur var så var faktiskt alla barnen på väldigt bra humör, vilket gav oss vuxna tid till att prata och umgås med varandra utan gnäll. Jag saknar det här, saknar mina vänner..

Efter att vi varit där och klockan blivit mycket så var det dags för oss att ge oss iväg igen, denna gången till Göteborg för att checka in på hotell.

Gaaah, hinner inte skriva mer nu, måste jobba!! To be continued..

Gillar

Kommentarer