Mina skönhetsbehandlingar

Jag är 30 år, men får ofta höra att jag ser betydligt mycket yngre ut och detta är ingenting som kommer naturligt. ;) Jag gör en del skönhetsbehandlingar för att bibehålla mitt unga utseende och alla mina behandlingar gör jag hos Dr. Kingsley hos Strømmen Laserklinikk. Kolla gärna in deras Facebooksida där ni kan vara med på konkurrenser, få erbjudanden och andra uppdateringar inom skönhetsindustrin!
Så nu undrar ni säkert vad det är för skönhetsbehandlingar som jag gör? Och då ska jag tala om för er vad jag gör regelbundet för att bibehålla mitt fina utseende:
BOTOX
Botox gör jag i panna, bekymringsrynkan och ibland runt ögonen för att undvika skrattrynkor. Botox är ett ofarligt, muskelavslappnande medel som man använder för att musklerna ska slappna av så att man inte får rynkor. Jag gjorde min första botoxbehandling för drygt ett år sedan och har fyllt på två gånger sen dess. Det är olika för alla hur länge en behandling håller och vilket område man behandlar, men som regel för mig sitter det i några månader innan jag önskar att fylla på med mer Botox.
LASER
Hårborttagning med laser

Jag gör även en del laserbehandlingar kontinuerligt, bland annat hårborttagning med laser. Detta är någonting som alla kvinnor borde unna sig. Tänk att slippa raka sig under armar, ben eller att behöva vaxa bort oönskat ansiktshår. Hårborttagning med laser är en permanent behandling och när håren slutat växa så är det borta för gott!

Hollywood peel med laser

Jag har även testat "Hollywood peel" som är en fantastiskt behandling för att minska porer och slipa bort översta lagret av huden. Man får en jämn, fin och glatt yta vilket resulterar i en otroligt fin glöd.

Reducera ärr med laser

Jag har även gjort laserbehandlingar på mina ärr i ansiktet vilket har gett otroliga resultat!

Övriga behandlingar med laser

Utöver de behandingar som jag har testat så finns det mängder av andra skönhetsbehandlingar man kan göra med hjälp av laser. Hudföryngring, reducera oönskade linjer, ärr, pigmentförändringar, ta bort tatueringar och mycket mycket mer.
FILLERS
Jag fyller mina läppar ungefär en gång i året. Detta gör jag för att jag önskar att få lite volym i läpparna, men samtidigt ha ett naturligt resultat. Fillers är också individuellt hur länge det sitter i, men på mig håller det väldigt länge och eftersom jag vill att det ska se naturligt ut så väntar jag gärna minst ett år mellan varje behandling. Men detta är olika från person till person såklart!
Med fillers kan man även forma ansiktet, rätta till näsan, fylla kindben, lyfta hängande ögon osv. Det finns massor man kan göra och alla ansikten ser olika ut och är i behov av olika typer av behandlingar. Dr Kingsley är expert och tar gärna emot kunder för konsultation innan man bestämmer sig för vilken behandling som man önskar att genomföra.

 

Just nu har Strømmen Laserklinikk ett fantastiskt erbjudande på en ny populär behandling som har tagit helt av i USA! Har ni hört talas om "The Golden Cocktail"? Om inte så är det en ny skönhetsbehandling som minskar porer, ger bättre hudstruktur, minskar linjer och rynkor, minskar talgproduktion och pigmentering. Denna ultramoderna och effektiva behandling kan ni nu få 1500kr rabatt på fram till jul! För mer info eller bokning av tid - ta kontakt med Strømmen Laserklinikk HÄR!

Gillar

Kommentarer

Karin Engstrand
,
vad glad jag blev när jag såg att kliniken låg utanför Oslo! jag bor ju här! hur kan jag boka den där Golden cocktail? har du kontaktinformation till kliniken? jag hittar inte vart jag kan kontakta dom på Facebooksidan. tack för världens bästa blogg!!! <3
Sofie.S
,
Du er utrolig pen Susanna!
susannajungblom
,
Tack snälla vad glad jag blir 😊
susannajungblom
,
Så bra, du kan ta kontakt med Strømmen Laserklinikk direkt på deras facebooksida. Eller så kan du ringa eller maila Telefon: 400 80 400 E-post: mariadasan@laserlegene.no