Mina skönhetsrutiner

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag får lite titt som tätt frågor angående hur det går med min akne, samt vad jag har för skönhetsrutiner, så nu mina vänner ska jag berätta för er..
När det kommer till min akne så har jag äntligen lyckats få balans i hyn och dom stora inflammationerna som jag tidigare kunde få har mer eller mindre försvunnit. Visst kan det komma finnar under perioden då jag har mens eller om jag skulle bli förkyld, men utöver det tycker jag att mitt ansikte är under en balanserad kontroll. Jag har insett vad jag ska göra för att utbrotten inte ska komma och detta är vad jag gör: Skönhet kommer från insidan Jag dricker minst 3 liter vatten varje dag Jag äter så lite socker som möjligt och försöker att dra ner på mjölk då dessa produkter har en stor inverkan på mitt utseende. Mjölk, socker och även gluten har bevisad effekt på huden och kan skapa irritation och hudproblem. Därför försöker jag undvika dessa produkter i min kost till allra högsta grad. Rengör Jag har insett hur viktigt det är att rengöra huden ordentligt och därför tvättar jag ansiktet varje kväll, både med olje- och vattenbaserad rengöring för att grundligt få bort all smuts, olja och makeup. Rätt produkter / Återfuktning Jag har lärt känna min hy och vet vad den behöver för att må bra. Fukt, fukt och ännu mer fukt, speciellt nu på vintern då hyn lätt blir torr. Jag använder serum som går in på djupet innan min dag/nattkräm. Sen använder jag även fuktspray kontinuerligt under dagen. Fillers och botox För att behålla den fina strukturen i hyn, samt att minska rynkor och fina linjer så gör jag kontinuerligt botoxbehandlingar. Jag gör även fillers i läpparna ca 1 gång om året för att behålla volymen då mina läppar "egentligen" är tunna. Peeling Det är jätteviktigt att peela huden för att ta bort översta hudlagret, förnya hudstrukturen, samt slipa bort ytliga ärr och jämna ut hudtonen. SPF Skydda din hud mot solen! Detta är nog det viktigaste och lättaste skönhetstips jag har till er. Smörj in er med SPF50 i ansiktet varje dag, oavsett väder, för att skydda huden mot solens starka strålar som kan påverka åldrande av huden samt ge permanenta pigmentförändringar i hyn. Önskar du att bli brun så finns det massvis av bra brunutansol-produkter på marknaden.
Alla skönhetsbehandlingar som jag gör utförs på Strømmen Laserklinikk. Besök gärna deras facebooksida för att få mer information om behandlingar eller boka tid. När man väl har bestämt sig för att göra tex botox eller fillers så är det oerhört viktigt att man går till en person man kan lita på och som har erfarenhet inom det hen gör. Därför går jag alltid till samma klinik och doktor då jag är garanterad ett naturligt och fint resultat. Jag har alltid varit väldigt mån om att få behålla mitt naturliga utseende och har aldrig velat göra några behandlingar för att ändra på hur jag ser ut. utan målet med mina skönhetsbehandlingar är att få behålla det utseende jag har. Genom kontinuerliga skönhetsbehandlingar på en professionell klinik, samt bra hudvård och en sund och hälsosam livsstil så klarar jag att bevara mitt utseende så som jag önskar.
Produkterna jag använder och som har hjälpt mig en bra bit på väg mot en aknefri hy (tillsammans med bra kost och professionella behandlingar på klinik) är Exuviance. Jag använder alla dagliga produkter ifrån det märket, men sen använder jag en del utöver det som jag gärna vill tipsa er om. Här har ni tips på bra produkter som jag varmt kan rekommendera: Ansiktsvatten *KLICK* , Solskyddsfaktor *KLICK* , Brunutansol *KLICK* , Serum *KLICK* Alla dessa produkter använder jag mer eller mindre dagligen och är ett "must-have" i min handväska. Nu ska jag äta fredagstacos med pojkarna. Go helg och kram på er!

Gillar

Kommentarer