Mina svar till er

Hej på er,

Shit vilken stressig morgon jag har haft. Upp med barnen kl 06.30, frukost, fixa mig själv, hår, smink, klä på mig, klä på barnen, fixa här hemma och åkte sen iväg till förskolan. 08.30. Körde sen lite långsamt, pga av att elbilen inte var fulladdad, till Strømmen. Där skulle jag sätta bilen på laddning och såg att det kostade hela 2,50kr/minut!! (Vem har sagt att det är billigt med elbil?) och sen sprang jag iväg till min behandling hos Strømmen Laserklinikk kl 10.00. Phu. Efter behandlingen gick jag några ärenden på stan och nu kom jag precis hem igen, lagom till lunch,. Nu sitter jag här och kom på att jag glömt bloggen (igen!) och ska svara på era frågor som ni ställt på min lilla Q/A. Så, here we go!
Bjussar på en härlig selfie från bilen. Btw, om ni undrar varför mina ögon är så svullna och röda så är det för att jag har blivit smittad av min lilla son som haft ögoninflammation.

Ok, då kör vi frågorna här ---->

vad hade du viljat jobba med om du inte skulle jobba som flygvärdinna och bloggare?

Vet du vad, jag skulle tycka det vart superskoj att få jobba som programledare, eller kanske ha min egna talkshow. Men, eftersom det är en dröm som förmodligen inte kommer slå in så nöjer jag mig glatt med att synas på Youtube haha.

Vad fick dig att börja blogga? Vad är dina bästa tips för att få bloggen att växa?

Jag började blogga när Filip föddes för att jag ville att min familj och vänner i Sverige skulle få ta del av den fina tiden i mitt liv när jag blivit mamma. Jag bodde i Oslo under den tiden så därför var det svårt att uppdatera alla, så en blogg kändes som en lätt plattform att uppdatera. Sen blev bloggen snabbt populär av en eller annan anledning och jag började rätt så snabbt som toppbloggare på vimedbarn,se. 2016 vart bloggen nominerad till "Årets personliga blogg" i Finest Awards och den vägen har det gått.

Mina bästa tips för att få bloggen att växa är att vara ihärdig. Ge aldrig upp! Uppdatera ofta, fokusera på bra kvalitet på bilder och blogga för DIN skull. Skriv om det du själv tycker är kul att skriva om och blogga inte om vad du tror att folk vill läsa. Men som sagt, ge inte upp! Nu för tiden behöver du heller inte vara en "stor" bloggare för att vara intressant hos företag. Mindre influencers kan också komma långt!

Vart ska ni flytta?

Haha, jag lovar att vi ska berätta det snart! Kommer en vlogg inom kort ;)

Vilken är din naturliga hårfärg? är du blond? har för mig du var mörk?
Jag är egentligen väldigt mörk, men färgar/slingar håret med jämna mellanrum. På bilden ovan kan ni se mitt naturliga hår och det är väl ca den färgen jag har. Tror kanske jag hade en toning i för att göra det lite rödare, men skulle tippa på att det är ungefär i den mörkheten, fast lite mer råttfärgat som mitt naturliga hår är om jag inte skulle göra något med det.

jag tycker om din blogg väldigt mycket och det är en av dom få som jag följer slaviskt. min fråga: om du skulle fått en tjej, vad skulle hon heta?

Så kul att höra! Vad glad jag blir :) Om jag skulle fått en dotter så skulle hon heta Olivia.

Vad för skönhetsoperationer har du gjort? ☺️

Jag har gjort massvis av skönhetsbehandlingar men när det kommer till operationer så har jag "bara" gjort bröstlyft och förstoring.
hej jag har många frågor!!
vilken resa är den bästa du gjort om du måste välja en?
hur många barn vill du och martin ha?
vart ska ni flytta?
när ska ni flytta?
kan du göra en appartmenttour på youtube?
älskar din blogg!!!

Den bästa resan jag gjort är otroligt svårt att välja. Jag skulle kunna välja en ur varje "tid i livet". Min favoritresa i barndommen var när vi var i Thailand med familjen. Min favoritresa i mitt ungdomsliv var när jag var några månader i Mexico och Usa med en vän. Det är en resa för livet som jag aldrig kommer glömma. Och sen har jag resan till Egypten som var min och Ms första resa som jag heller aldrig kommer att glömma då det var på en strand där som han sa att han älskade mig första gången.

Vi älskar familjen precis som den är just nu.

Vart vi ska flytta får ni veta inom snar framtid på våran youtubekanal.

Vi kommer att flytta midsommar nästa år.

Klart jag kan! ;)

Sådär ja, då var det gjort. Känns skönt med fredag förresten! Tänkte att jag skulle hämta pojkarna på förskolan tidigt idag och åka och äta middag på någon mysig restaurang. Är ju kul att göra något lite speciellt när det är helg.

Puss och kram

Gillar

Kommentarer