Mina två små

Godmorgon,

Efter ännu en väldigt lång, men sjukt trevlig dag på jobb, så fick jag komma hem till mina älsklingar igen. Pojkarna sov när jag kom hem men ropade på mig imorse när dom vaknade och det var så härligt att få krama om dom och hålla dom i min famn igen.
Bilderna ovan tog vi i helgen när Filip hade sitt femårskalas. Det var så sjukt kul för när vi kom till gymnastiksalen som vi hade hyrt av förskolan så fick barnen sån jäkla energi och sprang runt och skratta och hoppade av lycka. Äntligen var det dags för kalas!

Själv var jag lite orolig att alla som sagt att dom skulle komma inte skulle dyka upp. Men så fort klockan slog 12.00 så droppade den första kompisen in och strax därefter så var alla på plats. Vi åt korv med bröd, åt tårta och hade fiskedam där alla barnen fick varsin påse fylld med godis. Sen var det lek, bus och full rulle i två timmar tills föräldrarna kom tillbaka och hämtade. Vilket perfekt födelsedagsfirande, Filip var jättenöjd!

Idag har jag fullt upp kan man säga för här hemma ser det ut som ett bombnedslag och imorgon kommer mina föräldrar på besök. Så idag blir det städdag för min del och om jag har tur så får jag lite tid över till att gå till gymmet. Men vi får se. Nu ska jag först och främst fortsätta att mysa med mina älsklingar innan dom ska iväg till förskolan.

Kram så länge!

Gillar

Kommentarer