Mirakel till håret!

Godmorgon, Igår kom jag hem mitt i natten och därför hade vi bestämt att M skulle ta Oskar om han skulle vakna mitt i natten, vilket han gjorde.. flera gånger. Sen var han dessutom uppe jättetidigt på morgonen så jag gissar att dom båda är trötta idag.. Jag själv vaknade 09.00 och är pigg och kry som en nötkärna! Vet ni vad? För ett bra tag sen så fick jag ett pressutskick hem till mig och jag är verkligen inte tvingad att skriva om dessa utskick i min blogg, men ibland när produkterna är ruggigt bra så vill jag gärna dela med mig till er som läser bloggen!
För er som är ute efter en hårolja så är denna helt magisk! Den känns som silke för håret och gör att topparna helas. Jag fick ju en del slitna toppar efter allt mitt blekande, men efter att jag börjat använda denna oljan så känns håret så himla mycket helare, fräschare och bättre. Oljan kan man ha i både vått och torrt hår och det som är så bra med denna oljan är att håret inte känns fett efter man tagit den i torrt hår, utan lämnar bara håret silkeslent och strålande!
Denna magiska hårolja kan ni hitta HÄR och den kostar i vanliga fall 399kr, men just nu har Nelly 50% rabatt! Så löp och köp ;) Puss och kram S

Inlägget innehåller Adlink

Gillar

Kommentarer