Mitt älskade hem

Godmorgon,

I natt har vi sovit relativt bra, men trots det så vaknade jag med en känsla av att jag inte mådde så bra. Det är inga fysiska fel på mig, men jag bara har en jobbig känsla i kroppen. Men eftersom jag är van vid att känna så här så vet jag också vad den bästa medicinen är och det är att ta det lugnt, försöka slappna av, äta ordentligt och nyttigt, vara utomhus, andas frisk luft, motionera om jag orkar och umgås med familjen.
Som tur är så bor jag i min drömlägenhet som jag trivs så otroligt bra i och solen skiner även idag så jag har satt mig ute på balkongen och kommer förmodligen sitta här mer eller mindre hela dagen. Det ger mig ro i själen att se ut över vattnet och försöka "andas i fyrkant". Det är ett sätt att slappna av på och jag mår alltid mycket bättre efter att jag genomfört den andningsövningen.

Nu har ju faktiskt halva veckan gått och snart är det helg igen. Imorgon hade vi egentligen en resa till Spanien inbokad, men på grund av Covid-19 så har det blivit inställt tyvärr Det är surt såklart, men jag kommer ändå ha barnen hemma från fritids och förskolan och så får vi försöka ha ett mysigt påsklov hemma istället. Skattjakt och påskäggsletande är ett måste som barnen älskar och även jag och M tycker är skoj att planera. Sen får vi se vad vi mer ska hitta på, men det blir förmodligen lite pyssel och annat skoj. Påsken är faktiskt en av mina favorithögtider. Den är så färgglad och mysig, så jag längtar otroligt mycket till nästa vecka och det bästa av allt är ju dom där nougatfyllda chokladäggen som man får äta i massor. Mums!

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Jag tycker ochså mycket om påsken! I år blir det annorlunda eftersom inte barn o barnbarn kan komma hit i år! Men vi får ta det som det är!!