Mitt första gruppträningspass!

Hej på er,

Jag är förmodligen inte ensam om att tycka att dagarna går fort? Idag kan jag seriöst inte fatta vart dagen har tagit vägen. Här sitter jag vid köksbordet och har precis tryckt i mig en och annan våffla. Oskar ville nämligen ha våfflor idag och eftersom min fantasi inte räckte längre så tänkte jag att han kunde få bestämma. Gott var det så jag klagar inte!

Det börjar redan bli mörkt ute och samtidigt som det känns som att jag precis gick upp så har jag hunnit med fruktansvärt mycket idag!!

Bland annat så hade jag och min vän Elin vårat första instruktörspass på skolan. Det var nervöst och pirrigt men också jäkligt kul! Vi var väl förberedda och hade övat på passet länge så jag visste innerst inne att det skulle gå bra, men så är det såklart alltid osäkert när man gör något för första gången.

Vi ville dessutom utmana oss själva och valde ett pass som var utanför våran comfortzone, så vi körde step/styrka. När vi höll på att sätta ihop programmet så kom vi fram till att det var lite 80-tals känsla över det och eftersom både jag och Elin är födda på 80-talet så körde vi på det temat. Svinkul!

När vi höll på att öva inför passet så trodde jag aldrig att jag skulle vilja jobba som gruppinstruktör, men efter idag så känns det faktiskt som något jag kunde tänkt mig! Kanske inte i step-styrka, men något annat.

Känslan när vi var klara var så himla skön. Jag kände mig stolt, lättad och glad. Jag är så glad över skolan och allt vi får lära oss och att vi blir pushade till att utmana oss själva så att vi växer och blir starkare. Det är så otroligt bra och jag kan inte med ord förklara hur tacksam jag är över att jag kom in på denna utbildningen och får kunskap till att kunna arbeta med träning och hälsa framöver.

  • Träning

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,