Mitt korta hår

Inlägget innehåller reklamlänkar

Det har väl säkert inte undgått någon att mitt hår blivit väääääldigt kort? Det ska jag tala om för er att det var ju inte riktigt meningen när jag var hos frisören att det skulle bli SÅ kort. Men, som tur är så växer det ju rätt så fort och snart har det kommit till den längden jag var ute efter från början. Jag vill ha det längre framtill och kortare baktill.
Färgen däremot diggar jag. Jag älskar att det är kallt och vitt. Dock är jag ju väldigt mörk i mig själv så vi får se hur länge mitt hår orkar med att bli blekt så här. Än så länge är det inga problem och jag är jättenoga med att ta hand om mitt hår. Jag använder inpackning en gång i veckan som jag har i länge i handdukstorkat hår så att det tar sig ordentligt.
En nyhet också som jag bara måste dela med mig av är Blondifier shots som man blandar i sin inpackning. Det gör att alla gula toner definitivt ska försvinna. Det finns tre olika shots som ger olika resultat. Dessa olika shotar finns: Sand: Gyllene tillsats med beige pigment som blandas med Blondifier hårinpackning för att framhäva varmblont hår. Violet: Neutraliserande violett tillsats som blandas med Blondifier hårinpackning för att neutralisera oönskade gula toner i kallblont hår. Blue: Neutraliserande blå tillsats som blandas med Blondifier hårinpackning för att neutralisera oönskade kopparfärgade toner i varmblont hår. Dessa shots är just nu på rea och kostar endast 68kr >HÄR<
Jag tycker det är kul att experimentera med håret då det gör så otroligt stor skillnad på ens utseende. Nu har jag ju varit ljus- och korthårig ett bra tag så vi får se vad nästa frisörbesök gör med mig. ;)

Gillar

Kommentarer