Mitt nyårslöfte

Hej på er,

Sorry för dålig uppdatering idag men jag började jobba svintidigt imorse så därför hann jag inte skriva innan jag åkte till jobbet och sen när jag kom hem så åkte vi ut i skidbacken med en gång och åkte pulka med pojkarna. Dom har varit inne nu flera dagar i sträck så det var skönt att få komma ut lite grann.
När vi kom in efter att ha varit ute i snön och lekt så la vi oss på soffan och myste. Barnen är så goa och vill alltid sitta och gosa vilket värmer i mitt mammahjärta något enormt. Jag vet att denna tiden inte alltid kommer att hålla i sig och att pojkarna tyvärr kommer bli större och att sitta och kramas med sin mamma inte kommer vara så aktuellt längre som det är just nu. Så därför passar jag på att ta vara på dessa tillfällena och njuter lite extra då jag vet att jag är lyckligt lottad som har så gosiga barn.
s

En sak som också slog mig var att Oskar börjar bli så stor. Han som var min mista lilla pojke har nu blivit nästan lika stor som sin storebror. Det är otroligt vad fort tiden går och även fast den förmodligen gick lika fort förut så var det inte lika självklart som efter jag fick barn. Nu lever jag ju mer eller mindre mitt liv genom deras och det blir enormt påtagligt hur fort det går när man ser hur dom växer..
Hur som helst så älskar jag åldern pojkarna är i nu. Dom leker så bra tillsammans och dom är så roliga att umgås med. Jag verkligen älskar att spendera tid tillsammans med dom och det är så mycket lättare nu att lägga ifrån sig alla andra måsten och bara leva i nuet med dom små. Förr så kände jag mig alltid tvungen att uppdatera mina sociala medier, men nu har jag insett vad det är som är viktigt för mig i livet och det är inte den ständiga bekräftelsen från omvärlden, utan det är att ta vara på tiden med mina barn som jag aldrig kommer att få tillbaka igen.

Jag tror det är viktigt för alla i dagens samhälle att tänka till och inte låta den sociala pressen påverka en för mycket. Samtidigt som jag tycker att det är roligt att uppdatera så kommer det verkligen inte vara ett så stort fokus i mitt liv som det tidigare varit. Det är mitt nyårslöfte för 2019.

Gillar

Kommentarer