"Mitt senaste"-listan

Här kommer en liten rolig blogglista på senaste händelser i livet.. Enjoy! ;)

Mitt senaste klädköp:
Mitt senaste klädköp var denna blusen som jag köpte på Rea. Inte så superkul direkt men jag köper faktiskt inte så mycket kläder längre eftersom jag har så otroligt mycket och försöker att inte skaffa mig mer eftersom vi ska flytta och det är jobbigt att släpa med sig mer än vad som redan finns i min garderob.

Min senaste lyssnade podcast:

Den senaste Podcasten jag lyssnade på var Relationspodden med Bingo Rimér och Katrin Zytomierska. Sjukt rolig podd så om ni har missat den tycker jag absolut ni borde lyssna! Dom tar upp frågor från folk som har relationsproblem. Sjukt kul!

Mitt senaste skickade sms:

Mitt senaste sms var i en gruppchat mellan mig, min man och mina föräldrar. Jag skickade en bild på där Filip hade skrivit sitt namn och skrev "Filip ville skriva sitt namn". Det var nämligen min pappa som lärde honom det när vi var på besök hemma hos dom för ett tag sen.

Mitt senaste inkommande messengermeddelande:

Det var från min kära vän Karro där hon skrev: "Skjedde det enda mer???? Jeg er hjemme, ikke tatt meg store turen haha. Jeg tror ikke jeg får tid i morgen, men muligens fredag??
"

Min senaste taggade bild på facebook:

Ojjojojj, det var nog ca 5 år sedan. Antar att inte folk använder Facebook när det kommer till att lägga upp bilder längre..

Mitt senaste skickade mail:

Det var ett svar till en eventuell framtida samarbetspartner.

Min senaste bild tagen på mig:
Det var denna inne på Mathallen i Oslo. Vi var där och åt lunch för en stund sen och hade en supermysig dag tillsammans.

Min senaste tv-serieobsession:

Damnation på Netflix!

Min senaste använda emoji:

Ett hjärta, avslutar i princip alla mina sms till min man med ett hjärta.

Min senaste anteckning i telefonen:

Senaste anteckningen på min telefon är tips på serier som jag fick av en kollega. Det står "Patriots day, Red Dawn, Olympus has fallen"

Jag har inte sett på några av dessa serier än, men blir kanske att se på dom efter att vi är färdiga med Damnation!

Mitt senaste dyra köp:

Hmm vet inte om det klassas som dyrt, men det skulle väl vara mitt nya mobilcase från Louis Vuitton.
Min senaste lästa tidning:

Det var förmodligen VG eftersom det är den enda tidningen jag läser nu för tiden.

Min senaste sedda film på bio:

Oj, det kommer jag seriöst inte ihåg. Det var så länge sen vi var på bio eftersom alla filmer som man önskar att se kommer så snabbt ut för att streama på tv. Så sorry, jag kommer helt enkelt inte ihåg..

Nu ska jag gå och hämta barnen på förskolan. Vi var på påskfrukost där imorses och sen lämnade vi dom där i några timmar, men nu saknar jag dom så mycket att jag vill få hem dom igen. Go helg på er!

Gillar

Kommentarer