Mitt sommarsmink

Inlägget innehåller Adlinks

Godmorgon, Denna sommaren har ju varit något utom det vanliga och vad jag fått höra så har vi inte fått uppleva något liknande på 260 år. Det är galet! När det är så varmt så känns det inte alltid så härligt att sminka sig, men jag har lyckats hitta smink som känns lätt och bekvämt att ha på sig i värmen och det tänkte jag att jag skulle dela med mig av till dig.

Ögonskugga *KLICK* , CC-cream *KLICK*, Eyeliner *KLICK*,

Ögonbryn *KLICK*, Mascara *KLICK*, Läppar *KLICK*, Fuktspray *KLICK*

Först och främst använder jag inte foundation på sommaren då jag inte tycker om att känna att jag ha smink på mig, men eftersom jag har en del akneärr så vill jag gärna ha någon form av täckning på mig och därför använder jag en CC-kräm från Cinique som är superhärlig att ha på ansiktet och som dessutom skyddar med SPF 30. Sen är det ett måste med vattenfast mascara och såklart eyeliner så att sminket håller sig kvar och på plats när man badar. Något som jag tycker är supersnyggt till mina blåa ögon är att sminka med en ögonskugga som skimrar i rött och nu har jag äntligen hittat en ögonskuggspalett som har flera nyanser som får mina blå ögon att lysa i solen. Supersnyggt!
Idag är det Jessheimdagarna här där vi bor vilket innebär massa kul grejer för barnen, matmarknader, tivoli och massa annat skoj som vi ska gå på. Ni som vill hänga med oss där kan följa mina instastories <HÄR> Nu ska vi duka fram lite frukost och sen ska vi ta oss ut. Puss och kram och så hoppas jag att du får en underbar söndag!

Gillar

Kommentarer