Mjörnvallen

Godmorgon,

Då var det måndag igen och tillbaka till verkligheten. Helgen har varit väldigt härlig och jag ville bara passa på att njuta till fullo tillsammans med familjen. Det här med Corona har ju gjort läget lite annorlunda för alla och vi som i vanliga fall brukar spendera mycket tid tillsammans med barnen på lekland, badhus, caféer och andra platser fyllda av folk har varit tvungna att tänka om. Istället tar vi med oss picknick och hittar på saker utomhus istället. I helgen skulle vi gå till Mjörn och fika vid vattnet, men när vi såg att Mjörnvallen var öppen så smög vi in där en stund.
Tro det eller ej men Filip sprang 2,5 varv runt banan och hade fullt av energi till att springa mer. Vi sa däremot att det fick räcka där. Men han ville bli lika snabb som mormor och pappa (dom brukar springa tillsammans) så att han kunde börja springa med henne runt sjön. Goingen. Efteråt fikade vi och njöt av det fina vädret.
Det var lite småkyligt i vinden, men nu i veckan ska det ju tydligen bli uppåt 20 grader! Herregud så skönt för oss som är utomhus dagarna i ända.

I morse blev jag väckt av Oskar som grät av att M inte låg jämte mig i sängen. Måndagar är aldrig kul när pappa är borta.. Så vi smög upp tillsammans och spelade lite spel ihop. Nu sitter han jämte mig och kollar på tv medan jag kom på att det kunde vara lägligt att uppdatera bloggen som ekat tomt i några dagar nu. Filip och Adam sover fortfarande. Dom brukar sova tills dom blir väckta på morgnarna.

Vi har gjort om lite på våran lilla balkong förresten och det blev så himla bra! Följ mig på Instagram så kan ni se min story senare under dagen på hur fint det blev! @susannajungblom heter jag där för er som inte följer mig än.

Hoppas ni får en underbar dag allihopa så uppdaterar jag här som vanligt igen i veckan ;) Puss och kram!

Gillar

Kommentarer