Morgon innan förskolan

Godmorgon,

Vi sitter just nu i denna stund runt köksbordet och äter frukost och förbereder matlådor inför barnens dag på förskolan. Här i Norge så får man nämligen inte mat under dagen utan måste packa med små boxar själv som dom får äta under dagen. Idag ska dom dessutom på tur i skogen så då är det extra viktigt med vad pojkarna har med sig. Ordentliga kläder, matbox, termos, flaska och en ryggsäck som allt ska ligga i. Så det sitter vi och fixar med just nu!
Jag är hemma idag men har en miljard saker att stå i då vi får hit en takstman (vet inte vad det svenska ordet är, men det är en man som kommer hit och ser så att huset är helt felfritt inför försäljning).Vi är inte helt klara med garaget som vi började bygga på när vi flyttat hit så det ska jag mäta och bygga på idag, samt köpa färg och måla klart till mannen kommer på onsdag. I huset är däremot allt helt klart och felfritt (tror vi!!) så där känner jag mig väldigt lugn och klar för att visa upp.

Det är en spännande process framöver och det är mycket som ska göras inför försäljning av huset, men vi har en grym mäklare och får snart hjälp med inredningen. Känns toppen! För er som undrar över svaren på Q/An som vi hade i lördags så ska vi svara på frågorna och lägga upp videon senare idag. Länkar såklart videon här när den ligger uppe på kanalen!

Kram på er så länge :)

Gillar

Kommentarer

Maria 7barns mamma
,
Besiktnings man kanske?