Morgonlistan

Godmorgon, Idag tänkte jag att jag skulle bjussa på en liten morgonlista här på bloggen.

När går du upp?

I princip varje morgon vaknar Oskar vid 05,00 och då är det bara att acceptera läget och vakna. Om jag är på jobbresa och har möjlighet att sova längre så brukar jag ändå vakna av mig själv vid ca 07. Så, med andra ord, är jag en A-människa.

Vad är det första du gör varje morgon?

Det första jag gör när jag vaknar är att pussa och gosa på min man och sen går jag ner och sätter på en kanna kaffe. Det finns inget jag längtar mer efter när jag vaknat än den första slurken kaffe. Beroende? Ja, skulle nog tro det.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Oj, bara någon kort minut. Jag går på toa och sen tvättar jag mig i ansiktet, mer tid än så spenderar jag inte på badrummet.

Är frukost viktig?

Självklart är frukost viktigt, men inte med en gång på morgonen. Jag dricker först och främst kaffe, sen kan jag gärna gå en morgonpromenad innan jag äter första målet på dagen.

Vad äter du till frukost?

Det beror på vad jag är sugen på. Antingen dricker jag en smoothie eller kesomacka med avokado.

Är du morgontrött?

Nej inte alls. Efter att jag fick barn så har jag varit väldigt morgonpigg och klagar inte så länge jag får sova till 06.00. Om jag måste gå upp innan fem så kan jag vara morgontrött, men senare än så går fint.

Vad har du för alarm?

Mina barn är mitt alarm ;)

Hur ser en perfekt morgon ut?

En perfekt morgon är när barnen sover länge (till ca 07) och kommer in mitt och Ms rum och väcker oss med pussar och kramar. Helger är såklart dom bästa då både barnen och vi är lediga från jobb och förskola och har hela dagen att spendera hemma med varandra.

Vad är det bästa med morgonen?

Att en ny dag startar med nya möjligheter.

Hur går du helt klädd på morgonen?

I pyjamasbyxor och en av min mans tshirtar.

Gillar

Kommentarer