Morgonmys

Godmorgon,

På den senaste tiden har Oskar sovit lite ostabilt, ibland vaknar han på nätterna och ibland vaknar han tidigt som tusan. I natt hade M varit uppe med honom vid 00.30 och sen vid 03.00 och då bar han över honom till våran säng och åkte till jobbet. Som tur var somnade den lille busen om och vaknade precis vid ca 08.30.
Mitt lilla troll. Jag har blivit desto tokigare i min lilla älskling på senaste tiden. Jag har ju såklart alltid älskat honom så att mitt hjärta spricker, men just nu är han så ofattbart go och charmerande att jag inte kan låta bli att krama, gosa och pussa på honom hela, hela tiden.
Jag ska iväg till Strømmen Laserklinikk lite senare idag så jag måste tyvärr lämna dom små på förskolan en stund. Jag ska testa den nya populära behandlingen Black Carbon Peel och jag är såååå spänd på att se hur det går till. Självklart har jag kameraman med som filmar så att ni får se hur det funkar i en vlogg lite senare. Kommer förmodligen skriva om behandlingen här i bloggen också för er som är nyfikna.

Men nu, först, innan någonting annat så ska jag mysa med mina älskade pojkar. Puss och kram så länge!

Gillar

Kommentarer