Morgonmys

Godmorgon!

Jag som var lite bortskämd med sömnen i starten när Adam kom har fått känna på hur det är att vara vaken ca en gång i timman varje natt nu dom senaste nätterna. Nu var i alla M hemma i natt och kunde springa över med Oskar till hans säng dom gångerna han vaknade, men Adam är det jag som får ta hand om och det gör jag så gärna.
Nu på morgonen så har vi tagit det väldigt lugnt och bara myst tillsammans. Det är så skönt när alla mina pojkar är hemma och vi inte har någon stress eller tider att förhålla oss till.
Om en liten stund däremot så ska jag och min mamma ut och gå en sväng med Adam i vagnen. Jag känner mig så gott som återställd efter förlossningen så jag tror att lite längre promenader kan fungera för mig nu. Jag har gått ner alla gravidkilon så nu är jag som jag var innan jag var gravid. Det känns skönt att inte behöva stressa med vikten utan att det faller sig naturligt att komma tillbaka till sitt vanliga jag per automatik.

Filip har förövrigt sagt att han ska göra något hemligt för familjen idag, men först ska han ta hjälp av morfar för att kunna göra den hemliga saken. Spännande! Eller hur?

Gillar

Kommentarer