Morgonmys

Godmorgon,

Alltid när jag börjar känna att jag har bra rutiner och att Adam sover bra på nätterna och Oskar sover i sin egna säng så händer det något och så får jag några katastrofala nätter. I natt var en sådan natt. Jag kände faktiskt på mig att det skulle bli jobbigt redan på kvällen så jag gick och la mig strax efter att alla pojkarna had somnat. Vid 23 började det med att minstingen vaknade och jag blev väckt i min djupaste sömn. Sen var vi uppe till och från varje timma och när han väl sov hårt efter en flaska ersättning vid 02 så kom Oskar in på rummet och väckte mig vid 03.. Strax efter 05 orkade jag inte hålla på att försöka få Adam att sova så då gick vi upp och Oskar vaknade strax därefter och höll oss sällskap,

Jag är extremt påverkad av sömn och om jag inte får sova så mår jag sämre än vanligt. Nu när M är i Norge också så kan jag ju inte bli avlastad nattid så det känns tungt.. Men jag klarar det.
Vi har haft det mysigt nu på morgonen och Adam somnade precis om i min famn. Jag har lagt ner honom i vagnen och strax ska jag gå med pojkarna till förskolan/skolan. Förhoppningsvis kan jag kanske få sovit en liten stund mitt på dagen om jag känner att jag behöver det. I eftermiddag har jag tid hos psykologen igen vilket kommer väldigt lägligt då jag inte mår så bra.. Allt det här med Corona har ju ökat ångestnivån en hel del..

Men solen skiner så jag hoppas att ni alla får en fin dag. Kram så länge..

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Usch så jobbigt med tuffa nätter! Styrkekram till dig❤️. Påminn dig själv om att det blir bättre och att bra nätter också förekommer, man glömmer ofta det när det känns jobbigt.
Amanda
,
Styrkekram! Solen är iaf en hjälp till bättre humör 😊 Men alltså hur gulligt håller Adam händerna då?! Så söt!
susannajungblom
,
Jo det är sant, solen gör mycket med humöret faktiskt. Hihi tack, kram på dig <3