Morgonmys och motion

Godmorgon,

Äntligen är det lördag och ledigt med hela familjen. Jag somnade på soffan strax efter åtta igår och gick över till sängen vid niotiden och somnade på stört. Adam sov riktigt bra under natten sen och vaknade vid 08 så jag kan absolut inte klaga. Dessutom fick jag ju vakna upp med min älskade man vid min sida så bättre start på dagen kan man nästan inte få.
Vi låg länge och myste i sängen innan vi gick upp och startade dagen. Adam har blivit så stor och stark den sista veckan och det är så häftigt att se hur han utvecklas. Snabbt går det så det gäller att hänga med i svängarna så man inte missar något.
Vi åt frukost och sen ringde vi mina föräldrar och kollade om dom inte ville komma över och det ville dom såklart så nu är vi alla här. Mamma och M har precis sprungit en halvmil och efter lunch ska jag och pappa gå och träna. Vi försöker passa på under helgen att få ordentligt med träning gjort eftersom det är svårt att få till det på veckodagarna då vi inte har någon som kan passa barnen när inte alla vi vuxna är hemma. Träning är någonting som jag försöker prioritera i mitt liv då jag mår aningen bättre psykiskt om jag får röra på mig och motionera.

Hoppas ni får en fin lördag så hörs vi imorgon igen!

Kramar S

Gillar

Kommentarer