Morgonrutiner och harmoni

Godmorgon,

Alltså, utsikten från köksbordet ut på en av våra terasser är helt magisk nu på morgonen.
När jag ser ut över sjön så får jag ett lugn och en obeskrivlig harmoni i min kropp som ger mig en positiv start på dagen. Jag tror även att detta lugnet som sprider sig in genom fönstren träffar barnen för allt går så smidigt efter att vi gått upp.

Vi har fina och bra rutiner på morgnarna. Klockan 07.00 har jag satt alarm på klockan, men varje dag denna veckan har antingen jag eller någon av pojkarna vaknat strax innan vilket har varit betydligt mycket skönare sätt att vakna på än av ett alarm. Efter att vi gått upp så plockar jag fram kläder till barnen som dom sen klär på sig medan jag gör i ordning frukost. Oskar vill alltid ha fil och müsli medan Filip ofta väljer macka med olika pålägg på. När frukosten är serverad så sitter vi tillsammans vid frukostbordet och ser ut över vattnet medan vi pratar om dagen som kommer och vad vi ser fram emot.
Tiden brukar rusa förbi och när vi ätit upp är klockan ganska exakt 07.45. Då får pojkarna gå på toa, borsta tänderna och så klär vi på oss ytterkläder och skor och traskar iväg till förskolan. Om klockan är 07.52 när vi låser dörren så brukar vi vara på förskolan exakt 07.55 när dom ringer in. (ja, det stämmer, vi har ca 2-3 minuter promenad till skolan)

Idag ser det ut att bli en fin dag och jag är redo för vad som komma skall idag. Ny dag, nya utmaningar, nya möjligheter. Let´s go!

Gillar

Kommentarer