Mormor och morfar

Godmorgon,

En sak som jag inte har berättat här var att vi egentligen skulle åka till Spanien idag. Min mamma fyller ju 60 i helgen och vi skulle åka dit och överraska henne eftersom hon ska dit med pappa. Men eftersom M har brutit benet och fortfarande har jätteont så var vi tvungna att ställa in resan tyvärr..

Så idag blir sista dagen på två hela veckor som vi får hänga med barnens mormor och morfar.
Jag måste erkänna att det känns lite extra jobbigt idag med tanke på vad våra planer egentligen var. Men vi får försöka göra det bästa av situationen och göra dagarna så positiva som möjligt för barnens skull. Jag får gå ut och hitta på saker med pojkarna så att M får vila och sen på måndag ska vi ta en tur till Oslo för att byta gips. Förhoppningsvis blir hans ben bättre efter det får vi hoppas.

Sen på onsdag nästa vecka börjar båda barnen i skola/förskola och det ska bli så himla kul att det äntligen drar igång. Filip pratar ofta om att han vill få nya vänner och Oskar undrar vad alla heter. Gullungar, jag tror det blir toppen för hela familjen med lite rutin i vardagen.

Ledsen för trist och inte så händelserikt blogginlägg, men jag har nada inspiration så jag får återkomma lite senare när jag har något vettigt att säga. Hej så länge!

Gillar

Kommentarer