Motion och välmående

I samarbete med Emmaljunga

Hej på er, Alltid när jag hämtat pojkarna på eftermiddagarna så försöker jag komma ut och gå. Är det dåligt väder så är det såklart inte skönt, men om vädret tillåter så vill jag gärna komma ut och röra lite på mig innan vi går in. Det känns så otroligt viktigt för mig och mitt välmående att få komma ut och motionera och det skadar ju inte heller för barnen att få lite frisk luft.
Ett litet problem är dock att Adam inte tycker om att sova i vagnen, vilket jag är lite förvånad över för vagnen var nämligen favoritstället för både Filip och Oskar att sova i när dom var små.
Men så länge han är mätt och belåten så brukar han ligga still och kolla så då gör det ju faktiskt ingenting att han inte sover. Storebrorsorna tycker dessutom att det är rätt så skoj att prata med honom när han är vaken.
Imorgon är det redan onsdag och då har halva denna veckan flugit förbi. Det är så sjukt läskigt det här med tiden.. I början när jag var gravid så kändes det så otroligt långt fram att bli trebarnsmamma, men nu är vi här i full gång och pojkarna blir bara större och större. Dock känner jag mig lika stor som innan jag var mamma och det var för sjuttsingen snart 7 år sen! Haha.

Gillar

Kommentarer

Therese
,
Jag förstår dig 😊 Jag känner mig lika stor nu som för snart 18 år sen när jag blev mamma 😊 Kram från en mamma som oxå har en Filip (storebror, 17 år) och en Oskar (lillebror, 15 år)
Nat
,
Har du några tips för att klara av de dagar du har barnen hemma hela dagarna? O sover ju inte längre såklart så hur får du vila på dan? Tycker dagen känns så himla lång när man gar alla hemma hela dagen och aldrig får vila