Muntra upp med lite sushi

Jag har känt mig betydligt mycket bättre idag och efter att ha legat och sovit, mer eller mindre dag och natt den senaste tiden, så kände jag att det var på tiden att försöka ta sig ut en stund. Jag tog en dusch, sminkade mig lite grann och satte på mig kläder och så kom M och hämtade mig och tog med mig till ett av våra favoritställen.
Jag försökte hitta något jag var sugen på, men när smaklökarna spökar så är det inte mycket som lockar, så M fick bestämma och när sushin väl kom till bordet så blev jag rätt så sugen ändå! ;)
Det kändes väldigt skönt att komma ut för en liten stund och göra något. Bara man får lite frisk luft och mat i magen så känner man sig så betydligt mycket bättre än om man ligger nedbäddad med pyjamas dag in och dag ut.

Vi ska hämta barnen på förskolan nu och sen ska vi åka tillsammans till butiken och köpa fredagsmys. Äntligen helg, eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

Marina Ed
,
Jaaa! Så härligt med helg! och underbart du mår bättre! ☺ Kram/ Marina
Malin Lorentzon,
Åh, vilken fin sushi! Ser riktigt gott ut! Jag håller med dig, så skönt med helg! Själv är jag inte riktigt pigg så jag ska vila mycket i helgen. Kram
malinlorentzon.se
Oslofru
,
Ja visst är det underbart 😊 Kram på dig!
Oslofru
,
Visst är det skönt med helg, men inte så kul att inte vara helt pigg. Hoppas du får vila ordentligt, kramar