Mysa hela dagen

På riktigt skulle jag nog kunna sitta timma efter timma, efter timma, efter timma, dag efter dag och bara gosa med Adam. Han är verkligen den goaste lilla bebisen i hela världen och jag ÄLSKAR att vara i hans närhet. Pussa på hans små fötter, gosa och busa med honom tills han kiknar av skratt och mitt hjärta fylls av kärlek och glädje. Han gör mig så himla lycklig den här lille krabaten!
Jag tänkte att jag skulle skriva lite om hans framsteg, men ska jag vara helt ärlig så händer det inte så mycket just nu. Han har inte fått någon tand än, han kryper inte och han har inte börjat med något annat speciellt märkvärdigt. Men, han är världens snällaste! Han sover hela nätter från 19-07 utan några direkta undantag och han är alltid glad. Han gråter i princip aldrig och är helt enkelt väldigt nöjd, alltid. Jag sitter alltid på kvällarna när jag ska lägga honom och andas in hans doft och tackar honom för att han är så oerhört snäll. Jag älskar honom så himla mycket!
Jag har förresten en ny spännande sak på gång med bloggen. Nu när jag märker att många slutar blogga så börjar jag få en nytändning och blivit lite mer motiverad till att skriva igen. En eventuellt ny sak kommer att hända och ni som fortfarande följer mig kommer såklart få ta del av denna roliga sak inom kort. Så håll i hatten, snart kör vi! ;)

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Spännande vad som kommer att hända..