Mysa på café

Hej på er,

Idag skulle Filip på födelsedagskalas hos en kompis på skolan så då tog jag med mig Oskar och Adam ut på stan för att fika under tiden. Jag älskar att fika och det gör barnen med. Det är så lugnt och skönt och det är så mysigt att sitta och lyssna på Oskar när han pratar och berättar historier. Han har fått livligare fantasi på sista tiden så det är desto roligare att lyssna. Han har dessutom lärt sig en del nya saker den senaste tiden, bland annat att tugga tuggummi utan att svälja dom och så har han lärt sig vissla. Han började prova vissla innan jullovet och nu kan han vissla utan problem!

Adam är go och glad och är mer och mer vaken vilket är skoj. Det känns som att han är mer närvarande nu och rätt så ofta får man leenden från honom och det är så himla underbart att se!
VI hade inte med oss kamera idag. Dessa bilder är från sist när vi var ute på stan och fikade.
Just nu är vi hemma hos mina föräldrar i deras lägenhet. Dom är i deras hus i Spanien nu så tyvärr kan vi inte umgås med dom... Men det är kul att hänga här lite ändå för dom har ju jacuzzi som pojkarna älskar att bada i och så har dom lite andra leksaker som vi kan leka med. Om en stund är kalaset slut så då kommer M och Filip hit. Det är ju strålande sol ute så jag tror nog vi kommer spendera resten av dagen ute.
Det känns rätt så tufft att tänka på att M ska börja jobba på måndag igen och att jag dessutom inte har mina föräldrar här.. men förmodligen kommer jag ändra inställning när vardagarna börjar för det är ju som det är och det är bara att göra det bästa av situationen. Det brukar ju funka bra även fast det känns lite ensamt ibland.
Nä nu ska jag återgå till legobyggandet ;)

Gillar

Kommentarer