Mysa på natten

Godmorgon,

Som jag har nämnt tidigare så sover inte Oskar så bra på nätterna och denna natten var inget undantag. Han kom in till oss och fick sova halva natten i våran säng. På ett sätt tycker jag att det är lite mysigt och man får väl försöka uppskatta denna tiden då barnen vill ligga och gosa med en för rätt som det är har tiden gått och dom är så pass stora att dom aldrig vill komma över och mysa på natten.
Klockan 05.00 ringde mitt alarm, dags för jobb.. Jag är inte så jätteförtjust i att gå upp sååå tidigt på morgonen, men samtidigt är det skönt att komma upp, åka iväg och få starta dagen. Jag ska sova borta i natt och pojkarna kommer att åka hem till mina föräldrar i Alingsås så vi kommer inte att ses förrän på söndag kväll. Pyton. Men, sen från och med måndag så har hela familjen semester! Tjohooo, det ska bli så jäkla skönt att få lite ledig tid med la familia!
Btw, Filip leker fotograf nu för tiden. Alltid när han ser kameran så frågar han om han kan få ta kort. Igår fotade han dessa fina på mig och Oskar. Så sött.

Gillar

Kommentarer