Mysig brunch på Nygrens

Godmorgon,

Jahopp, idag gick jag upp 05.15. Surt med vintertid, men jag kunde verkligen inte sova längre. Jag vaknade strax innan 05 av att Oskar sa "mamma" och sen var det kört. Då började sammandragningar, bebisen fick hicka och jag kunde inte hitta någon skön position att ligga i. Så jag smög upp och nu sitter jag här. Pojkarna sover fortfarande så jag tänkte passa på att ta tag i lite sociala-medier-jobb så att jag inte behöver sitta med det när dom är uppe sen.

Igår kände vi att det var välbehövligt att komma ut lite grann, trots att det var lite dåligt väder för att göra något mysigt tillsammans med barnen så vi tog en promenad in till stan för att äta lite brunch på Nygrens.
Om ni inte har varit på Nygrens i Alingsås så måste ni gå dit. Det är ett så himla mysigt ställe med jättegod mat. Ett typiskt Alingsåscafé som känns så hemtrevligt och mysigt. Måste upplevas!
Igår hade dom till exempel så att man fick plocka lite vad man ville bland pålägg, frukter och desserter. Relativt högt pris för barn, men å andra sidan fick dom ju äta så mycket dom ville och vad dom ville, så pojkarna gav betyget "tummen upp" så då var det ju definitivt värt priset!
Idag har vi en dag framför oss som barnen har sett fram emot längre, men eftersom jag är höggravid så kan jag inte vara med på själva aktiviteten och M har fått vänta i flera månader nu på grund av sitt brutna ben. Och sen har vi fått vänta på att mormor och morfar skulle komma hem från Spanien så att dom kunde vara med. Vi ska nämligen med barnen till Voltflip som är en trampolinpark i Alingsås. Gissa om barnen har längtat och sett fram emot denna dagen!

 

Gillar

Kommentarer