Mysiga murspisar

Sponsrat inlägg

Hemma hos oss har vi som ni vet en öppen spis som vi använder flitigt på vinterhalvåret. Det har inte bara varit en värmekälla för oss i vårt stora hus, utan det har även blivit en plats där vi samlas i familjen och myser. Vi tänder den på morgonen när vi kommer ner till frukost och även flitigt under kvällarna för att skapa stämning. När vi flyttar till våra nya lägenheter - Ja ni läste rätt, vi ska flytta till en lägenhet först och sen en annan. I alla fall, när vi byter boende så har vi såklart ett önskemål att få in en murspis där också.
Hos Contura, som är störts i Sverige på braskaminer, har vi funnit några favoriter som vi kunde tänka oss att installera i lägenheterna. Att Contura är svenskt och kommer i grund och botten från Småland är något som värmer i hjärtat då hela min pappas sida av släkten kommer därifrån. Här hemma hos oss så har vi en rätt så vanlig braskamin, fast den är vit. Nu vill vi gärna ha något i stil med det ni ser på bilderna (som för övrigt är lånade från Conturas hemsida)
Att sitta och se in i en eld är så avslappnande och underbart, speciellt när man har mycket stress i vardagen med jobb och två små barn. Det finns flera färger och modeller att välja mellan, men jag tycker att ljusa färger på murspisarna är finast. Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer