Mysmorgon och badhuset

Godmorgon!

Äntligen helg, äntligen lördag, äntligen lite ledighet tillsammans med hela familjen!
Vi har haft en riktigt mysig morgon här hemma. Oskar kom över mitt i natten som vanligt och la sig i våran säng, sen kom Filip på morgonen vid 6tiden och låg och myste en stund tills det var dags att gå upp.
i sat

Vi plockade fram lite frukost till soffan och så satt vi och åt och så lyssnade vi på när pojkarna berättade om vad dom hade lust att göra under dagen. Efter en stund kom vi fram till att det hade varit kul att åka till ett badhus och efter lite googlande så hittade vi ett som inte låg allt för långt ifrån där vi bor.
Så om en liten stund ska vi åka iväg och bada! Filip lärde ju sig att simma själv när vi var i Kroatien så idag ska han få fortsätta lära sig att simma så han blir lite tryggare på sig själv i vattnet. Det blir en alldeles perfekt lördag idag!

Efter simhallen ska vi såklart åka och köpa lördagsgodis och så ville Filip köpa en "barnsax" så vi kunde måla och klippa ut gubbarna som vi målat. Det hade dom nämligen gjort på förskolan så han ville visa hur man gjorde hemma med oss också. Skoj!

Gillar

Kommentarer