Nääs fabriker

Denna dagen har varit tung.. Jag har tagit minut efter minut och försökt att sysselsätta mig när tankar kommer upp. Dock känner jag att jag också måste låta mig vara ledsen, det måste väl ändå få vara okej..
Imorgon ska jag jobba igen och jag tror faktiskt bara det är nyttigt för mig att komma ut och träffa mina kollegor och passagerare så att jag tänker på annat. Det är förmodligen bara bra att komma igång med vardagen igen.
Dessa magiska bilder är tagna under dagen som vi spenderade i Näs fabriker innan begravningen. Det var ett otroligt mysigt ställe som jag definitivt kommer att ta tillbaka familjen till.
Vi var där under hela tisdagen tillsammans med familjen och på förmiddagen ville pojkarna bada och även vi vuxna så vi tog ett dopp och var i länge.
Vi hade dessutom en ankfamilj på besök som inte var det minsta rädda för oss utan som gärna ville komma fram och umgås. Tyvärr hade vi inget bröd att ge dom, men det verkade inte spela någon roll för dom ville vara nära oss ändå.
Dom var så himla söta och det kändes så fridfullt att vara där på stranden och se på dom små ankbebisarna springa omkring tillsammans med mina älskade barn.
Om ni inte har varit på Näs Fabriker förut så tycker jag absolut att ni ska åka dit. Jag fick ett lugn i själen av att vara där. Maten är fantastisk, personalen är supersöta, rummen är otroliga och beliggenheten helt fantastiskt. Jag har verkligen ingenting att klaga på. Det var en fin plats att få umgås på dagen innan morfars begravning.

Gillar

Kommentarer