Näs fabriker

Sådär, då har jag kommit fram till hotellet i Bodø och kan fortsätta berätta om helgen. På fredagen åkte vi nämligen iväg till Näs Fabriker för att äta påsklunch med familjen.
Jag och mina pojkar var där med min bror, hans sambo, deras dotter och mina föräldrar. Varför dom inte visas på bild är för att dom inte önskar att visas i bloggen. Vi har fler i familjen, samt en del vänner som känner så och det är självklart någonting som vi respekterar. Att synas offentlig på en blogg med tusentals läsare är inte för alla och så är det bara. Tyvärr kan det se lite tråkigt ut ibland, så som nu, där vi har massvis av fina bilder tillsammans men som jag inte kan visa. Men, men, ni får helt enkelt nöja er med att alltid se på oss ;)
Sådan mor, sådan son. Vi blir båda rätt så tjuriga när vi är hungriga vi två, men så fort vi får i oss mat så släpper det och vi blir lyckligare än någonsin igen!
Jag har börjat uppskatta påsken mer och mer under senare tid. Det har blivit en högtid som jag ser fram emot eftersom det är den tid på året då det blir ljusare och varmare. Plus att påsken är så färgglad och med många lediga dagar. Lustigt nog så kan nog påsken faktiskt vara en av mina absoluta favorithögtider!

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag äta lite roomservice och se på Younger. Inte så tokig tisdag kan jag påstå!

Gillar

Kommentarer