Naturliga läkemedel mot halsfluss

Godmorgon, Har ni sovit gott? I vår familj är 50% sjuka, varav en är mig. Streptokocker är inte sådär superskoj att ha så vi får hoppas att dom stora pojkarna i familjen får klara sig utan att bli smittade.. Helgen blir därför rätt så händelseslös för våran del, men som tur är så har jag lite material ifrån när vi var i Las Palmas i veckan som jag kan lägga upp här i bloggen. Jag filmade lite därifrån också så får se om jag orkar redigera det i helgen eller om jag väntar med det tills jag mår lite bättre.

Byxor *KLICK* - Blus *KLICK* - Väska Gucci (liknande 199kr) *KLICK* - Sandaler *KLICK* - Halsband (liknande) *KLICK*

Byxorna som ni ser på bilden har blivit mina absoluta favoriter. Dom är speciellt sköna nu när jag har varit i Spanien och Dubai då det varit lite svalare på kvällarna. Om jag gissar rätt så kommer jag bo i liknande byxor i vår och sommar och därför har jag klickat hem några stycken i olika färger så att jag har lite att variera med. Enfärgade är snyggt att matcha med någon mönstrad topp eller så kan man ha mönster på byxorna och då är det snyggt med ett baslinne eller blus till i en neutral färg.
Gör som mig och passa på att klicka hem ett par av dessa underbara byxor nu när dom är på rea ;)
Hoppas att ni mår toppen och får en jättefin helg! Nu ska jag och minsteman lägga oss i sängen och sova lite middag. Sömn är bästa receptet mot sjukdom så hoppas innerligt att det går att sova bort så att jag slipper proppa i min stackars kropp med medicin. Ger det två dagar innan jag ringer läkaren i alla fall. Jag läste förövrigt en artikel om just medicin och vad kroppen själv klarar att hantera. Om man orkar och klarar det så ska man försöka låta kroppen läka sig själv. Tar man penicillin så tar det bort bakterierna, men den tar även bort goda bakterier som kroppen faktiskt behöver. Så därför är det väldigt bra om man kan försöka låta kroppen hela sig själv med hjälp av medicin och lite huskurer. Saker som är bra när man är sjuk är: Bikarbonat Späd ut en tesked i lite vatten och drick tre gånger om dagen. Bikarbonat är basiskt och i en basisk miljö tycker inte bakterier om att vara Äppelcidervinäger Samma dosering och er samma effekt som bikarbonat Vatten Drick, drick, drick. Skölj bort och rena kroppen med så mycket vätska man orkar Kokosolja Gurgla lite kokosolja i halsen innan du ska sova. Detta lenar halsen och gör att det känns skönare att svälja om du har ont i halsen Honung Honung är en klassisk huskur mot halsont och har bakterie-bekämpande egenskaper som hjälper dig att bli av med halsflussen Vitlök Vitlök fungerar som en naturlig antibiotika. Ät gärna så mycket vitlök du orkar när du är sjuk Detta var bara några få tips på vad man kan göra med naturliga "läkemedel" hemma innan man bestämmer sig för att gå på en penicillinkur. Så är du sjuk som mig så kämpa på och ta hand om din kropp så håller vi tummarna på att kroppen botas av sig själv! ;)  

Gillar

Kommentarer