Naturligt blond

Inlägget innehåller reklamlänkar från Åhlens

Jag har ju glömt att visa er att jag fixat utväxten härom dagen! Det började gå mig på nerverna att min botten var alldeles svart så jag tänkte att jag kunde gå till frissan och bara slinga utväxten lite grann och så lät jag bli att klippa det eftersom det inte var så länge sen jag var hos frisören sist. Trodde inte det skulle gå på så mycket, men fick betala härliga 1700kr. Det är fasen i mig inte billigt att hålla håret fräscht vill jag lova!
Men jag blev i alla fall jättenöjd med resultatet och hoppas att håret inte växer så fort nu så jag måste punga ut samma summa igen inom närmsta tiden haha. Under tiden kommer jag under hålla med colorbombs för att behålla denna, lite mer naturliga, blonda färg. Jag har ju alltid varit väldigt ivrig med att använda silverschampo och det har gjort mitt hår vitare, men kontrasten till min utväxt har då blivit väldigt skarp. Nu vill jag vara lite mer naturlig i hopp om att färgen kanske ger mig en mer mjuk övergång sen när det börjar växa.
Den colorbomben som jag använder är från Revlon och heter "Golden blonde", vilket man kanske tolkar som att det blir varmare, men det blir faktiskt en kall ton i håret och håller det ljust, fräscht och glansigt. Just nu är det dessutom superbra pris på den *här* om ni vill prova så kan ni ju passa på att fynda tänker jag ;)
Idag är det äntligen fredag och helg. Jag har tyvärr inga känningar att det skulle vara någon förlossning på gång så vi får försöka hitta på saker under dagen för att fördriva tiden. Det blir långpromenad (så länge min foglossning och smärtor i benen tillåter), dricka hallonbladste och äta kryddstark mat. Jag funderar på att gå till något asiatiskt ställe till lunch och beställa det starkaste dom har på menyn. Det är lite sjukt egentligen vad desperat man blir så här i slutet, men seriöst jag orkar inte vänta längre!! Att vara gravid är okej, men att vara höggravid är ren pina alltså!

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
När har du beräknat Datum?
lo
,
Du vet väl att ett glas champange sätter igång förlossningen......passar väl bra nu när det är fredag.....o mannen kommer hem....... STORT LYCKA TILL.
susannajungblom
,
Haha är det sant? Det har jag inte läst någonstans!? Jag är ju dock väldigt anti alkohol, men ett glas kanske inte kan skada 😉
susannajungblom
,
På tisdag <3 19/11