Ni som läser bloggen

Godmorgon,

Nu när ett nytt år startar så vill jag även få lite struktur och ordning på mina kanaler. Jag har förstått att bloggar börjar dö ut och att många väljer att fokusera på Instagram eftersom det är lättare. Jag däremot älskar att blogga då skriva alltid varit mitt stora intresse. Ni som läser min blogg vet nog att mitt främsta syfte alltid har varit att skriva för att bevara minnen ur mitt liv som jag och min familj kan se tillbaka på. Det är som en dagbok som jag delar med mig av. Under några år var bloggen mitt ända jobb och då var det mycket fokus att skriva intressanta inlägg och uppdatera ofta även för dom som läste, men nu är det mer som en hobby, men det betyder inte att jag inte bryr mig om er som läser, utan snarare tvärt om. Ni som är här inne och läser är min motivation till att se till att skriva varje dag. Det kanske är lite konstigt, men jag ser er läsare som vänner på något vis för när jag ber om stöd, hjälp, råd eller liknande så finns ni alltid där. I min annars, relativt ensamma, vardag så känner jag mig inte så ensam eftersom jag har er.
Så därför kommer mitt fokus alltid ligga i bloggen, men mina andra kanaler kommer också uppdateras. Jag har som hänsikt att uppdatera Instagram 1 gång om dagen i flödet och Instastorys så mycket jag vill då det inte kräver någon tanke bakom. Instastorys tycker jag är superkul så där uppdaterar jag ofta.

Sen har vi Youtube, vilket jag tycker är väldigt roligt, men som är otroligt svårt att hitta inspiration till. Så det är här jag behöver eran hjälp!

Vad är kul att se på? Vad tycker ni att jag ska göra för videos framöver?

Jag kommer att uppdatera 1 gång i veckan ungefär och jag vill då göra "vanliga vloggar" åtminstone två av fyra i månaden. Men dom andra två? Vad ska vi hitta på där? Kom gärna med förslag om vad just ni skulle vilja se!

Några alternativ som jag kan tänka mig är: frågestund, skönhetstips, träningstips, utmaningar. Har du någon idé så dela gärna med dig!

Just youtube tycker jag är svårt, men jag vill inte sluta med att laga videos då det också är något som jag tycker är väldigt kul att göra, det ger mig ett syfte och jag lär mig massor när jag redigerar och det är ett rent nöje att se tillbaka på. Men så är det samtidigt mycket mer motiverande om det är någon som ser på vloggarna också då det är ett stort jobb att göra som kräver en hel del tid. Så hjälp mig gärna att göra mina videos underhållande även för er som följer.

Jag ser fram emot att göra 2020 till ett spännande och innehållsrikt år tillsammans med er!

Puss och kram, ni är bäst!!

Gillar

Kommentarer

Pegg
,
Det hade varit kul om ni kunde göra challenges med barnen. Eller tex att barnen får bestämma dagen eller kanske att dina ig-följare får bestämma. Älskar dina videos btw!!
JL
,
dom vanliga vloggarna är bäst och om det är det du tycker är roligast så är det väl bäst?
Pernilla
,
Gillade dina hemmaträninsvidwos 😊
Nat
,
Helt vanliga ”vår dag-videos”. Inget märkvärdigt utan bara följa med till lekparken, till vänner, en dag hemma, när ni lagar mat etc Kram