Ninja Warriors

Godmorgon,

Sovit gott? Själv sov jag som en stock, men vaknade alldeles för tidigt pga att jag måste upp till jobbet. Pyton, tänk om man alltid kunde få sova så länge som man ville och aldrig behöva ställa väckarklockan. Det var i och för sig mitt liv under ca 3 år när jag var "hemmafru" och det var inte så skoj det heller kan jag tala om. Känns skönt att ha en mening med dagen kan jag väl tycka. Men i alla fall, på tal om något helt annat så var vi på invigningen av Revolt i Alingsås i helgen.
Detta stället är tydligen en typ av bana som man tävlar "Ninja Warriors" på. Skitkul ju! Jag och M har sett på det på tv och tycker det verkar superkul och nu kan man alltså träna på en sån bana om man vill. Verkar som en riktigt schysst träningsform och någonting som hade varit kul att prova på istället för att gå och träna på gymmet. Har faktiskt börjat tröttna på vanlig gymträning och att stå och svettas på en crosstrainer så denna nya träningsformen hade nog passat mig!
Jaja, nog om träning, idag ska jag göra en jättekul sak!! Jag ska nämligen träffa Karro, ni vet min älskade vän Karro som jag alltid hängde med förut. Om ni undrar vart hon har tagit vägen så har hon flyttat till Bergen för studier och eftersom jag ska dit och jobba idag så får vi äntligen möjlighet att träffas! Yaaay. Så det blir middag och massa skitsnack och det ska bli såååååå himla kul!

Gillar

Kommentarer