Nintendo Switch

Jag och pojkarna har världens roligaste eftermiddagar här hemma efter att jag har hämtat dom från förskola/skola. Eftersom dom varit ute och lekt och haft det stojigt med kompisarna under dagen så tycker jag faktiskt att det är helt okej att vi tar det lugnt och är hemma på eftermiddagen. Plus att jag behöver vila med min stora mage så därför är det perfekt att spela på Filips Nintendo Switch.
Härom dagen så frågade Filip om han inte kunde få ett nytt spel och M svarade att vi inte bara kan köpa massa saker hela tiden bara för att. Utan allt kostar pengar och om man vill ha något så måste man antingen önska sig i födelsedagspresent eller julklapp, eller så kan man alternativt spara pengar för att kunna köpa själv. Men då kom Filip på att han hade fått en plånbok av sin farmor med en peng i och frågade om han inte kunde få köpa ett spel för sina egna pengar då?

Självklart skulle han få det och så åkte dom iväg till spelbutiken och köpte ett nytt spel och det är just det spelet som vi har spelat idag. Superskoj är det!
Tiden rusar ju förbi när vi spelar och rätt som det är så ska vi göra oss klara för sängen. Pojkarna får lägga sig vid sjutiden under skoldagarna så att dom ska orka att gå upp på morgnarna. Det fungerar fint. Dock vaknar Oskar fortfarande och kommer över på nätterna, men än så länge tycker jag bara det är mysigt med lite sällskap på vardagarna när M är i Norge. Men man kan ju hoppas att han lär sig att sova i sin säng under nätterna när bebisen kommer för då kan det ju bli lite jobbigt för honom att sova i min säng när bebisen förmodligen kommer vakna och ammas med jämna mellanrum. Så, för hans egen skull är det nog smidigare om han sover i sin säng.

Vi ska äta lite kvällsmat här hemma nu och sen är det nästan tid för läggdags. Hoppas ni har en toppenfin vardag så hörs vi imorgon igen.

Kramar S

Gillar

Kommentarer

Linn
,
Kanske kan M vid behov sova med O i hans rum vid behov när bebis kommer? Så gjorde vi, och det fungerade bra. Viktigaste att alla får sova kände vi
susannajungblom
,
Jo absolut, men M är ju inte hemma på vardagarna så då blir det svårt.. men på helgerna kan man absolut göra så 😊