#NouwSeptemberChallenge

Jag är så glad över att ha flyttat min blogg till Nouw, speciellt eftersom det är ett sånt härligt community med många andra bloggare som är så goa mot varandra. Att finna motivation och idéer för att hålla igång bloggen är heller inte alltid lika lätt, så därför blev jag så glad och taggad när Nouw körde igång #nouwseptemberchallenge som går ut på att utvecklas i sitt bloggande. Man ska få in bloggandet som en naturlig del av sin vardag och hitta sin personliga nisch, något som jag faktiskt känner att jag har gjort nu i och med min utbildning som hälsocoach.

Jag antar i alla fall utmaningen och tänkte att ni skulle få ta ännu mer del av min aktiva livsstil under september månad. Vad säger ni om det? Hiss eller diss?

Jag vill inte bara dela med mig utav hur jag tränar och äter, utan även vad jag gör för att vara snällare mot mig själv. Det är så lätt att vara självkritisk och trycka ner sig själv och det jag vill nu i början av hösten är att lyfta upp mig själv och även lära er hur ni ska göra för att vara mer snälla mot er själva.

Ni som har följt mig ett tag vet att jag har lätt för att gå in i höst/vinterdepression. Under många år har jag blivit påverkad av den mörkare årstiden och haft det jobbigt med psyket och då har även min fysiska aktivitet blivit låg, vilket blir en ond cirkel då jag egentligen mår bra av att motionera och röra på mig.

I höst ska jag göra vad jag kan för att må bra och det vill jag dela med mig av till er så att även ni kan må så bra som möljigt!

Så vad säger ni om att vi, tillsammans, gör vad vi kan för att leva en så sund livsstil som vi kan i september? Här i bloggen kommer jag att dela med mig av bra träning, underbara recept med nyttig kost och även hur man visar kärlek till sig själv. Låter inte det som en underbar höst att se fram emot tillsammans?

Jag hoppas att ni vill hänga med på denna resa och följ mig gärna både här på bloggen och på Instagram där jag kommer köra samma nisch.

Ta hand om er nu,

Puss och kram S

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

tildaolofssons
tildaolofssons,
Ska bli roligt att följa dig! Kram 🥰
nouw.com/tildaolofssons
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Å så kul att höra! Vad glad jag blir 🥰
nouw.com/susannajungblom
by_anniess
by_anniess,
Låter toppen! Fin pepp du sprider 😊
nouw.com/by_anniess
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Tack snälla 🥰
nouw.com/susannajungblom
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Yaaay, detta ska bli så skoj!🥰
nouw.com/cassandraharaldsson
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Åååh vad kul att du tycker !! 🥳
nouw.com/susannajungblom
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,
Jättebra idé, hoppas många blir peppade och motiverade och inte bara avundsjuka och patetiska på din kropp och kunnande, hihi... ja du vet hur tjejer kan vara inbördes, lol 😁, nu menar jag inte att enbart tjejer och kvinnor bara kan få hjälp av dig, långt ifr. "Hälsocoach" intr och spännande (själv utb pt och kostrådgiv) vart har du gått den? Vad är ditt bästa tips för att få in träningen och motionen i vardagen? Grymt många har problem här, 😙.. Önskar en toppen tisd, nu skall jag ut och gå.. 🤗
nouw.com/joakimramqvisthallin
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Jag hoppas verkligen inte att det tas på fel sätt då detta endast är till för att peppa, inspirera och motivera till ett bättre liv 🥰
nouw.com/susannajungblom
cvidmark
cvidmark,
Följer med spänning!
nouw.com/cvidmark