Nu är den nya Iphone X min!

Idag vaknade vi relativt tidigt här i Alingsås efter en natt med väldigt lite sömn. Oskar vaknade flera gånger under natten så jag var tvungen att gå upp och natta om honom och sitta hos honom tills han somnat om. Så idag har jag varit rätt så trött, men det är bara att bita ihop och låtsas att man är pigg och bara acceptera läget.

Morgonen var mysig i alla fall och pojkarna satt hos sin morfar och åt frukost och spelade lite spel på Filips surfplatta.
Sen efter att vi ätit upp så kom min pappa med en glad överraskning, nämligen en ny Iphone X! Yes! Äntligen är den min! Jag trodde att det skulle ta längre tid att få hem den, men tydligen hade min pappa lyckats hitta den på ett ställe så att jag kunde få den med en gång. Snacka om att det var en glad överraskning för lilla mig!
Så idag har jag provat att filma och ta bilder med min nya Iphone och jäääääklar vilken grym kvalitét det blir! Ni ska få se i en vlogg framöver hur bra bild det faktiskt blir. Är sjukt nöjd med den i alla fall!

Det har varit fint väder här idag så vi har varit en sväng på stan och så tog vi en promenad ner till Gerdsken och när vi kom hem igen så åt vi lunch och när den var uppäten så la vi oss på soffan och slappa.
Det har varit en fin dag och det är så skönt att vara "hemma".

Imorgon ska mina föräldrar passa på barnen så jag och M kan åka ner till Göteborg och shoppa lite grann. Vi har några julklappar kvar att köpa och sen har jag även lust att köpa en sak till mig själv, om dom har. Vad det är får ni säkert se här i bloggen eller på Youtube.

Nu ska jag ta med mig ett glas bubbel och lägga mig i yacuzzin på takterassen. Härligt!

Gillar

Kommentarer