Nu har vi skrivit kontrakt på nytt boende!

Godmorgon,

I natt sov jag verkligen som en stock. Lite lustigt uttryck det där för vem vet hur skönt stockar sover egentligen? Men ni fattar poängen!
Idag har jag inga planer över huvudtaget men jag är jätteglad ändå eftersom det innebär att jag har en hel dag på mig där jag kan göra exakt precis det som faller mig in för stunden. Härligt va?

Förresten så skrev vi på ett kontrakt på en ny lägenhet igår. Så nu verkar alla bitar falla på plats och våran boendesituation har äntligen löst sig. Dom nya husägarna kommer att flytta in här den 27 April och vi kommer att få den nya lägenheten 1 April. Det känns lite lagom sådär så vi hinner flytta alla grejer. Sen har vi ju även köpt en lägenhet som står klar i Oktober, men den kommer vi att sälja vidare då det blir för mycket flyttande annars. För sen i 2019 ska vi flytta in i den "riktiga" lägenheten som vi köpt. Den lägenheten där vi kommer att vilja bo framöver och i det landet vi önskar att bo i och där vi vill att barnen ska få växa upp.

Nu ska jag återgå till att mysa med min älskade lilla Oskar som sitter här breved. Filip sover fortfarande men han vaknar säkert också vilken sekund som helst. Sen blir det pulka ner till förskolan, underbar start på dagen!

Gillar

Kommentarer

Martha
,
Hej. Läser allt här då och då. Kul att följa er 😊 Vilket land ska ni flytta till? Blir det Sverige eller något varmare kanske? 😊
Oslofru
,
Hej Martha! Så kul att du titta in 😉 Ja du, än så länge håller vi det för oss själva offentligt, men jag kan skriva det till dig på fb eller nåt 😊 Kram på dig