Nu ska jag förnya min garderob!

Inlägget innehåller Adlinks

En stor fördel med att vara i Alingsås är att vi kan få lite barnvakt. Idag ska mamma och pappa passa på våra små så att jag och M kan åka in till Göteborg och shoppa lite grann. Vi har lite julklappar som måste inhandlas i sista sekund och sen ska även jag se på en sak till mig själv. Jag HOPPAS så innerligt att dom har det jag är på jakt efter.
Sen har jag lust att se på lite nya kläder till mig själv. Jag vet att dom flesta tjejer alltid tänker "Jag har ingenting att ha på mig" när dom ser in i sin garderob. Men detta stämmer verkligen in på mig just nu. Jag har verkligen ingenting att ha på mig överhuvudtaget. Allt känns tråkigt och gammalt, så nu är det dags att förnya min garderob lite grann!  

HERE 1 / HERE 2 / HERE 3 / HERE 4 / HERE 5 / HERE 6

Vi får se vad vi hittar på stan och om ni vill så kan ni följa oss på min Instagram @Susannamaria.j för där ska jag börja bli lite bättre när det kommer till uppdatering eftersom jag nu har en grymt bra kamera på mobilen. Snacka om att Iphone X har ruggigt bra kvalitet på foto! Är sjukt kul med ny telefon måste jag säga!

Gillar

Kommentarer