Ny frisyr

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon! Då har jag äntligen fått beställt en ny tid hos frisören. På fredag nästa vecka tar jag barnen med mig till Alingsås och när jag är där passar jag på att gå till frisören. Är ju ca halva priset i Sverige om man jämför med Norge plus att jag upplever det som att dom är bättre där. Men det kanske bara är något jag fått för mig.
Så vad ska jag hitta på denna gången? Jag älskar ju förändringar och att testa nya frisyrer. Lugg är dock ingenting som jag tycker passar mig. Så ska man ha långt eller kort? Nu för tiden är ju allt möjligt när man går till frissan, inte bara få klippt dom slitna topparna går, utan nu kan man ju även förlänga håret utan problem.
Eller ska jag köra på en kortare bob? Hmmm, det är inte lätt och jag är väldigt tveksam denna gången till hur jag önskar att ha det. Vad tycker ni? Långt, mellan eller kort? Och när det kommer till färg så tycker jag själv att jag passar bäst i den färgen som jag har nu, men eftersom det är höst så solbleks det inte naturligt så kanske man skulle gå för en mörkare blond? Hmm... Svåra beslut!

Gillar

Kommentarer

Eva,
Tycker du skall ha en chokladbrun färg på ditt hår får en finare färg på ansiktet då. Sen klippet i en kort tuff frisyr som är lätt att sköta när du skall upp tidigt och vara snygg. Kram från en föredetta frisör.e
Ingen
Gunilla
,
Jag tycker du var finast i ditt långa mörka hår!
susannajungblom
,
Oj du är nog den enda som tycker det 😊
susannajungblom
,
Ja jag önskar mig något som är lätt att fixa till en snygg frisyr utan att behöva massa tid till att styla. 😊